Bijzonder.

Jolien en Yves. Een bijzonder koppel, dat het net iets anders doet. Hij vroeg haar làng voor ze samen waren al ten huwelijk. Jaren later werden ze verliefd. Ze kregen een baby en bouwden toen aan een huis. En nu trouwen ze, ook op hun eigen manier: vandaag het officiële gedeelte, over een paar maanden vieren ze feest.

Een ceremonie, dat was ook niet wat ze wilden. Wel wilde Jolien haar man vertellen hoe graag ze hem ziet. Hoe leuk ze het samen hebben, en hoe ze daar van geniet. Dat ze samen het gezinnetje vormen waar ze altijd van droomde. En – toeval bestaat niet – Yves wilde net hetzelfde doen voor zijn droomvrouw.

Ik hielp hen hun geloften schrijven, zij schrijven geschiedenis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: