Wat ik doe

Het liefst zou ik àlles doen. Droomhuwelijken plannen, zorgen dat de hele voorbereiding en de hele dag vlot verloopt, de viering – of, de ceremonie, zo je wil – schrijven én leiden, bruidjes coachen, doopvieringen schrijven en afscheidsvieringen maken. Helaas: de tijd gaat snel, en mijn job en studie Filosofie vragen veel van mijn aandacht.

Vandaar dat ik me (voorlopig) beperk tot de essentie: de ceremonie. Van jullie huwelijk, van het lentefeest, van het afscheid. Eigenlijk ben jij de ceremoniemeester: jij beslist hoe je viering eruit ziet en wat er gezegd wordt. Ik ben er om je te ondersteunen, mee op zoek te gaan naar leuke, lieve, grappige teksten. Als je wil, help ik je je geloften of een mooie brief te schrijven. Of wil je liever dat ik naar je luister, en zelf jouw verhaal schrijf? Ook dat kan.

Wat ik kan doen en wat jij wil, dat bespreken we ruim voor de grote dag. Op de dag van de ceremonie ben ik er gewoon, sta ik vooraan en achter jou, en komt alles helemaal goed. Dat is wat ik doe.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: