Wat ik doe

Het liefst zou ik àlles doen. Droomhuwelijken plannen, zorgen dat de hele voorbereiding en de hele dag vlot verloopt, jullie ceremonie – of viering, zo je wil – schrijven én leiden, bruidjes coachen, doopvieringen opstellen en afscheidsvieringen maken. Helaas: tijd gaat snel en mijn job en studie Filosofie vragen veel van mijn aandacht.

Vandaar dat ik me (voorlopig) beperk tot de essentie: de ceremonie. Van jullie huwelijk, van het lentefeest, van het afscheid. Eigenlijk ben jij zelf de ceremoniemeester: jij beslist hoe je viering eruit ziet en wat er gezegd wordt. Ik ben er om je te ondersteunen, mee op zoek te gaan naar leuke, lieve, grappige teksten. Als je wil, help ik je jouw geloften of een mooie brief te schrijven. Misschien willen je sprekers graag wat ondersteuning in het vertellen van hun versie van jouw verhaal. Of wil je liever dat ik naar je luister en jullie verhaal schrijf? Ook dat kan.

Wat ik kan doen en wat jij wil, dat bespreken we ruim voor de grote dag. Op de dag van de ceremonie ben ik er gewoon. Ik sta vooraan en achter jullie, en alles komt helemaal goed. Dat is wat ik doe.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: