Pannenkoeken.

“Het is mooi om zien en horen hoe deze twee lieve mensen elkaar hebben leren kennen, kilometerslange chatgesprekken hebben geschreven om gaandeweg stapelverliefd te worden, elkaar graag te zien en vandaag te vieren dat ze elkaar nooit meer los zullen laten. Hun verhaal is er eentje waarin ze zichzelf mogen zijn, altijd, met kleine grapjes en verrassingen die hun dagen leuker maken. Van picknicken in het park tot een onverwachte pannenkoekenslag en lieve briefjes hier en daar – of massa’s post-its door het hele huis. Waar een stuntelige eerste kus in de cinema al niet toe kan leiden…”

Mijn hart hebben ze ook veroverd, deze twee. Heel snel al. A match made in heaven, Charlotte & Michiel en ik er even bij. Zoveel serene schoonheid, zoveel liefde. In één koppel, in één familie, in één ceremonie. Ik heb zò genoten van hun dag.

Foto: Bardt Wauters

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: