Magie.

Soms komen cadeautjes zomaar uit de lucht gevallen. Toen ik zat te zwoegen boven de cursus Politieke en Sociale Filosofie (geloof me, het klinkt boeiender dan het was), bijvoorbeeld. Tanja belde me plots op: ze was op zoek naar een beetje magie.

Cadeautje nummer 1: ik mocht me op iets anders concentreren! Cadeautje nummer 2: een paar uurtjes later werd mijn liefde voor De Grote Schijn geboren. En cadeautje nummer 3: ik mocht de hele weg met hen mee gaan! Ik schreef mee aan hun teksten en zorg voor hun social media-postjes.

Ik ben zo trots op dit event. Mijn hart slaat over telkens ik hun poster zie hangen en elke ‘like’ doet me glimlachen. Tijdens het voorsmaakje beperkte mijn woordenschat zich voor één keer tot ‘ooh’ en ‘aah’. Ik ben benieuwd hoe stil ze me zullen krijgen tijdens de volledige wandeling… Nà het rodelopermoment. Want ja, zelfs herfstwandelen doe ik in stijl. 😉

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: