Terugblik: Marlien en Dusan.

 

Ik word altijd blij als er nieuwe berichten in mijn Woordenvol-postbus zitten (en nòg blijer als blijkt dat het geen reclame is ;). Toen ik het mailtje van Marlien en Dusan kreeg, was ik dus meteen enthousiast – maar ook een beetje overdonderd: ze waren op zoek naar een ceremonial speaker die ook Duits sprak. Helaas, ik kom auf Deutsch niet veel verder dan vragen hoe laat het is, en of ik het antwoord dan zou begrijpen is nog maar de vraag. In een ver verleden was ik wél leerkracht Engels, en dat heeft me gered: het werd een ceremonie in het Engels en het Nederlands, en ik mocht erbij zijn!

De mailtjes vlogen van hier naar Duitsland, we brainstormden bij Marliens ouders – ik mocht even terug naar mijn Kempense roots! – we proefden van de wijn voor hun feest, planden samen hun internationale ceremonie en ik wist: dit wordt een héle coole trouwdag. And oh, was I right..!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: